Get Abstract with String

This is just another project I did back in my school time! Dah lebih 25 tahun but still fresh in my mind.. I wonder why kids nowaday no longer learn all these during their school time?? mungkin sekolah menengah agaknyee… but this one is sooo easy, so i tried with kids aged 9.

Abstract art yang simple2 macam ni biasanya kami buat selepas main project dah siap. That’s another uniqueness about Art-Venture Kids’ Studio – the one session is not necessarily means just one project. Bila ada masa terluang saya suka galakkan kanak2 ni create something simple out of things yang ada di sekeliling studio.

This time, we found some string, so sting art we did! Hanya ambil string  – masa saya kecik dulu, guna benang biasa, tapi kat studio cuma ada benang crochet. Lepas tu, rendamkan benag dalam watercolor, letak atas drawing paper yg dilipat dua, lepas tu tekan paper dan tarik string keluar… senang jer.. and believe me kids loveeee something yg ada surprise element – mereka teruja nak tengok bentuk yg terjadi hasil dari macam2 gaya tarikan ciptaan mereka!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s