Marshmallow Structure

Semenjak dah ada wayang 3D nih, anak2 pre-school pun dah tau apa itu 3D. Bezanya 3D dalam artventure kids’ studio ni, tak payah ler pakai cermin mata 3D.. heheheh..

Marshmallow construction memang salah satu craft yg quite popular, sebab tersangatlah mudah nak dapatkan barang2nya. Hanya perlu marshmallow yg kecik2 dan lidi pencungkil gigi. (Penting – make sure beli marshmallow yang ada tanda HALAL ya!!).

Tapi, marshmallow kat sini boleh tahan gak mahal.. dah ler tu, semut banyak… so kekadang kami guna Plasticine, cuma plasticine ni berat so tak boleh guna banyak sangat. Other than that, di rumah saya pernah guna roti yang lebih2 tu…. ok juga… daripada buang macam tu je;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s