Topi Comel

Cute tak topi-topi ni??

Senang je nak buat, guna pinggan dan mangkuk kertas/polisterine. Lepas tu ikut suka camna nak mencantikkannye. Boleh guna paint or guna teknik kolaj – Tips* Guna bekas cupcake untuk warna yg menarik, create bunga etc.

Tapi topi ni tak bleh pakai la.. buat hiasan je..

1-IMG-20130428-WA0001

Haha… yg sorang ni memang suka buat lain dari yang lain… Bila tengok teringat Slash in Gun’s N Roses🙂

1-IMG-20130428-WA0011

 

1-IMG-20130428-WA0014

 

1-IMG-20130428-WA0010

 

1-IMG-20130428-WA0007

1-IMG-20130428-WA0006

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s