ALOR SETAR SCHOOL HOLIDAY WORKSHOP 2014

Registration untuk Art & Craft Workshop di Mergong, Alor Setar sempena cuti sekolah dah dibuka!! Macam2 aktiviti disediakan mengikut tema. This time anda boleh pilih sesi 1 1/2jam atau 3 jam, bermula pukul 10.00 pagi.

Nak tau lebih lanjut, boleh wa/call:

Haniza 019-3371514 or Athirah 012-4234203

p/s: Buat masa ni kami keluarkan jadual November dulu..kami akan berpindah premis Dec ni, once everything settle, Insyaallah kami akan war2kan jadual class untuk DECEMBER nanti! Tungguuuu…..

Art & Craft (2)

Advertisements

JOHOR BAHRU SCHOOL HOLIDAY WORKSHOP NOV/DEC 2014

Woot woot…. parents in JB, check out our schedule for next school holiday program in JB!!

Macam2 tema ada, pilih yang berkenan and call us / wa  for info & registration:

Ina (013-7510602) or Aini ( 013-7229886)

artventure kids studio (1)

JB SCHEDULE NOV2014

Hi! Readers

Huhuuuuu… lamanya tak update blog!!

But to those yg like our fb pages, hopefully terubat juga dgn several updates kat sana..

Senyap sunyi bukan bermakna tiada activities tapi macam2 kerja nak buat, nak tempek gambar punyalah malas..

Okay..this entry is just to let you guys know that we are mobile! Sooo, if you are  interested to have an art & craft workshop at your workplace, school, kindergarden etc, just wa/sms/pm us at 019-3371514  and let us know your details. We’ll try our best to meet your expectation, Insyaallah…

Below are some of what we’ve done in Ecoworld Open House in JB and Kementerian Komunikasi & Multimedia Malaysia. Yuppp… we do cater for adults too!!!

And next workshop should be in Kota Bahru, Insyaallah! Thank you all for your support!

KKMM

 

ECOWORLD