SCRAPBOOK PENGGAL TERAKHIR SEKOLAH

Amboiii seronoknya adik-adik yang dah habis exam tu.. mesti lepak aje kan??

Apa kata kita buat memorabilia sempena nak meninggalkan alam sekolah rendah?? Al-maklum banyak pengalaman suka duka dengan kawan-kawan dan guru sepanjang 6 tahun bersekolah rendah.  Adik-adik boleh cuba  mengumpulkan semua nama, pesanan dan biodata kawan-kawan, guru-guru dengan cara yang lebih kreatif dan menyeronokkan, iaitu dengan membuat scrapbook.

Kalau nak tahu tips buat scrapbook yang mudah dan murah, boleh baca E-Book “CARA BUAT SCRAPBOOK PENGGAL TERAKHIR SEKOLAH” yang kami sediakan dengan PERCUMA!!!

Ibubapa dan guru-guru pun boleh baca dan print ebook ni untuk rujukan anak-anak dan murid-murid di sekolah.

Untuk maklumat lanjut, boleh klik di gambar dibawah, isi borang yang disediakan dan kami akan emailkan ebook tersebut secepat mungkin. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi Pn haniza di 019-3371514.

Terima Kasih!

MONSTERS

 

 

Advertisements

E-Book “Panduan Memulakan Kelas Art & Craft Kanak-kanak”

Alhamdulillah.. bengkel sehari di Kajang tempoh hari berjalan lancar. Harap perkongsian pengalaman dan ilmu yang tak seberapa memberi manfaat! Ilmu tidak akan berguna tanpa amal. Kadang-kadang kita sibuk mengumpul ilmu tapi takut-takut untuk bermula.. Tidak ada jalan lain kecuali bertawakkal kepada Allah sebagai pembuka langkah. Insyaallah, saya doakan kalian yang sudi belajar success dalam mengejar impian masing-masing ya!

Kepada yang punya niat untuk belajar tapi punya kekangan masa, tempat dan lain-lain komitmen, saya ada berita baik untuk anda! Saya kini sedang dalam usaha menyiapkan beberapa module E-book “Panduan Memulakan Kelas Art & Craft Kanak-kanak”

Besar harapan saya jika anda boleh memberi sedikit sebanyak feedback berbentuk soalan dan info apakah yang anda mahu saya jelaskan dan bantu dalam E-book tersebut.  Feedback anda saya dahulukan dengan ucapan Terima Kasih..