SCRAPBOOK PENGGAL TERAKHIR SEKOLAH

Amboiii seronoknya adik-adik yang dah habis exam tu.. mesti lepak aje kan??

Apa kata kita buat memorabilia sempena nak meninggalkan alam sekolah rendah?? Al-maklum banyak pengalaman suka duka dengan kawan-kawan dan guru sepanjang 6 tahun bersekolah rendah.  Adik-adik boleh cuba  mengumpulkan semua nama, pesanan dan biodata kawan-kawan, guru-guru dengan cara yang lebih kreatif dan menyeronokkan, iaitu dengan membuat scrapbook.

Kalau nak tahu tips buat scrapbook yang mudah dan murah, boleh baca E-Book “CARA BUAT SCRAPBOOK PENGGAL TERAKHIR SEKOLAH” yang kami sediakan dengan PERCUMA!!!

Ibubapa dan guru-guru pun boleh baca dan print ebook ni untuk rujukan anak-anak dan murid-murid di sekolah.

Untuk maklumat lanjut, boleh klik di gambar dibawah, isi borang yang disediakan dan kami akan emailkan ebook tersebut secepat mungkin. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi Pn haniza di 019-3371514.

Terima Kasih!

MONSTERS

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s