Class Schedule – Alor Setar

 

Please contact us for latest class schedule.

Alor Setar Branch – 012-4324203 (Athirah) or 019-3371514 (Haniza)

 

53 thoughts on “Class Schedule – Alor Setar

  1. Pingback: Class Schedule – updates « ART-VENTURE KIDS' STUDIO

  2. ada kekosongan jawatan sebagai guru seni di artventurekids, alor setar tak?? saya mempunyai diploma seni halus,uitm.

  3. kalau budak age 10 pergi sana boleh belajar apa ehh?Ada ramai orang ka kt sana? hari jumaat 8:30-10:00 malam ka?

  4. maaf saya nak tanya mcm mana saya nak dapatkan plaster dan alginate.coz saya nak buat tangan baby saya…puas saya cari tp tak dapt..kalau ada jual bg tau saya nak beli…

    • Hi Siti,

      Siti kt mana. Saya beli plaster of paris tu kt kedai stationery kt johor bila saya balik kampung. Kalau buat mold tapak tangan anak yg kecil saya pernah buat guna salt dough, tapi itu 2D lah. Cuba cari kat Multifilla, mesti ada, try google their contact no and ask first🙂

  5. nak tanya ttg fees jg..email kan ye.. kalau jumaat pagi ada lg tak kosong? ada tak kelas utk teknik mewarna menggunakan crayon..?

  6. Salam..jst 2 ask…if nk register anak 4 new intake…bla blh? anytime or ada msa2 tertentu 2 register…tq!

  7. hye.. i Amelia, i am the organizer untuk bengkel kraf kepada kanak-kanak dan remaja OKU..(Jabatan Kebajikan Masyarakat) juga berminat untuk bengkel kraf yang boleh dipasarkan. i nak tanya u all ada tak produk yang sesuai diperkenalkan kepada kami. i akan organize bengkel dan nak jemput u all untuk jadi fasi bagi sesi tersebut.. email me chargers pls, TQ

  8. Salam n hai..

    I tinggal kat Jitra. Really hope that u might open a branch at this area..sbb kat Jitra i dah survey..xder art class. Interested nak hantar anak2 i.

  9. kak sofia nak daftar anak hari jumaat ni.( 30 Nov ) kul 10.00 hingga kul 11.30 pg kan.
    nama anak : Shafiq Daniel bin Abdul Hakim’
    Umur : 6 tahun
    Nama ibu : Sofiah binti Ahmad
    No tel : 013 3028269

  10. Assalamualaikum….saya nak dapat keizinan untuk berkongsi beberapa maklumat dari website ini kerana saya ada assignment untuk mengadakan workshop kesenian untuk kanak-kanak…:)

  11. Assalamualaikum, nak tanya art class ni sesuai untuk yang berumur 2 tahun setengah tak? saya berminat nak hantar anak perempuan saya.

    • Wassalam Ema, available slot di Alor Setar currently on Saturday morning 10am-11.30am. Monthly fee is RM100. Untuk info lanjut boleh hubungi cikgu di Alor Setar @012-4324203, tqvm;-)

  12. Kak Ema..minta maaf banyak..saya baru baca ur reply….boleh x saya pergi jumpa Kak Ema terus…set appoinment boleh x…please give me ur contact no..tqvm

  13. kat sungai petani x de ke??
    kalau x de..bleh x bg suggestion kt mana2 ada buat kelas mcm ni gak di sg petani.. tq

  14. Nk tny boleh ke sy mnghantar anak umur 2 thn 9 bln ke art kelas puan?brapa yuran yg dikenakan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s