School Holiday Workshop

Hi all…

Stay tune for our next Holiday Workshop!


24 thoughts on “School Holiday Workshop

    • Untuk cuti sekolah ni, kami stop monthly class and buat school holiday program instead, sebab parents ramai bercuti. So boleh pilih sessi mana nak join.. saya dah pm schedule untuk program cuti sekolah

    • program ni untuk kanak2 semua golongan;-) Malah tujuan saya start this class sebab nak share activiti mcm ni dengan anak2 bumiputra khasnya, memandangkan material art & craft sangat mahal, kalau berkongsi boleh kurangkan cost. Sebab tu juga saya kongsikan projek2 dan step2nya, kalau tak boleh ikut serta, boleh cuba dirumah. Puan boleh compare dengan tempat lain dan check out berapa fee mereka..

  1. salam..mcmana nk reg?umur anak 5 thn girl..nk dia belajar basic drawing & colouring yang betul..ada tengok jadual 8 dis ni..sesuai x utk dia?@ ikut apa yg sesuai dgn age dan minat dia..mgkin jauh ckit la sbb saya d port klg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s