Services

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan berasakan art & craft. Antaranya:

1. Kelas art & craft untuk kanak2 seawal 2 1/2 tahun hingga 12 tahun bertempat di Art-venture Kids’ Studio. Art tuisyen untuk 13 tahun hingga 15 tahun

2. Mobile class – menganjurkan kelas secara bergerak samaada di sekolah, tadika atau atas permintaan mana2 pihak di premis selain Art-venture Kids’ Studio

3. Menganjurkan bengkel2 art & craft untuk guru2 tadika & sekolah rendah, ibu bapa yang berminat

4. Menganjurkan pelbagai aktiviti art & craft kanak2  untuk parti hari jadi, family day, open day dan sebagainya, untuk badan swata, kerajaan dan persendirian

5. Menjual pelbagai barangan art & craft, DIY kits, kotak, mengkuang kraf dan lain-lain

Sebarang pertanyaan, ajukan kepada kami di:

Tel: 019-3371514

E-mail: artventurekids@gmail.com

47 thoughts on “Services

  1. hi mdm.

    I’m naziha from alor setar. I still study but now i am on i’m on my sem break. I would like to ask if there is any part time work I can do during this school festive holiday🙂 If you have any, you can call me. Tq.

  2. salam. I have daugthers 3-4 years old. I’m interested to get them involved in this class. may I know the fee and schedule, and how to regeistered
    KARTINI – 0123467061

  3. Adakah pihak Art-Venture Kids’ Studio mengadakan kursus melukis komik ala manga seperti yang diadakan di Ink Fusion Singapore? Anak akak berminat untuk menyertainya.

  4. Salam,
    nak tanya kat ur place ada jual bahan2 utk fridge magnet tak?..atau boleh bg cadangan kat mana nak dapatkan bahan2 tersebut. Kami bercadang buat program mewarna FM bersama kanak2 istimewa weekend ni. tq

  5. assalamualaikum….
    boleh x saya ingin mendapatkan contact no kedai/syarikat yang menjual peralatan untuk membuat kraftangan (area utara)……

    • wassalam,

      saya memang beli barang art kat kl, kt area utara tak da kedai art yg lengkap. Boleh try “more and save” tapi agak mahal & tak variety. Untuk barang craft, try “A tu Z” kat Seberang Jaya🙂

  6. Hi, I would like to know if you can post 3 sets of the Batik Painting kits for kids to KK in Sabah. Cant find the online shopping part and would like to know rough postage costs to post to 88300. Thank you

  7. saya En.Irwan dari ipoh….saya berminat untuk membuka kelas seperti pn…dah lama saya rancang cuma blm menjadi je lg…tempat sudah ada…tinggal nak set up je…blh tak sekiranya pn beri sedikit ilmu n cara2 bagaimana ingin memulakan kelas seperti yg pn.jalankan sekarang? irwan….012-5412370

  8. Saya Isma dari Putrajaya, Saya berminat nak buka Art-Venture Kids’ Studio di tempat saya. Mohon bantuan pihak puan emelkan maklumat lengkap. Terima kasih. Isma …012-2342776

  9. assalamualaikum puan di Johor masih belum ada perancanganke utk class…sgt berminat untuk anak 3 tahun…tq

  10. Salam,
    Puan ada perancangan utk buka kelas di seri iskandar perak tak… saya berminat utk hantar anak kelas2 seni begini….

  11. Saya student politeknik hendak menganjurkan satu event yang menggunakan barang recycle. Ada tak tenaga pengajar di sekitar sabak bernam?

  12. Assalamualaikum, Saya Nurulain dan merupakan pelajar universiti di kawasan Nilai Negeri Sembilan, saya bercadang hendak menganjurkan satu event yang bertemakan seni. Boleh saya dapatkan bantuan dari pihak tuan? – Nurulain 0142323879

  13. assalamualaikum. saya dari avire event dan kami bercadang untuk menganjurkan kids festival pada bulan oktober nanti. kami berminat untuk mengajak pihak artventurekids utk join event tersebut. apakah prosedur yang perlu pihak kami lakukan ? sekiranya pihak tuan berminat, boleh hubungi saya di 01121481440 – yani

  14. assalam puan,

    ada tak cawangan di peatling jaya…sy sngt2 berminat untuk hantar ank sy yg berusia 3 & 5 tahun…harap sangat jika ada cawangan di petaling jaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s