Owl Collage

Last holiday, sebelum balik ke JB, kami sempat singgah ke Taman Burung di KL.. lama tak ke sini.. it’s a good place to nurture the love for nature.. yg happy anak2 kecik.. hehehe… yg dah besar tu jadi camera man je lah!  One way to bakar lemak  juga sebab jauh gak berjalan, plus on the way out kena naik bukit sket… penatnye!!!

Salah satu burung yg selalu jadi inspirasi in art & craft  ialah burung hantu.. sempat snap gambar burung2 hantu ni.. waktu siang tidur jelakan kerjanya.. comelkan!!!

20-DSC01495

These are some of the owl collages we did in our workshop and classes. Age varies from 4 yrs to 10yrs old. We use different type of material, some cases guna magazine paper, ada yg guna foam and felt, ada juga teknik jahitan felt untuk mereka yg lebih dewasa..

This slideshow requires JavaScript.